Uitleg offerte aanvragen

Onze materialen huren, dat is zeker mogelijk. U kunt online een offerte aanvragen voor de attracties en materialen die u zou willen huren. Blader door de online catalogus, daarin vindt u alle springkussens, spellen en decoratieve materialen voor kinderfeestjes en themafeesten.

  1. Selecteer het gewenste product in de catalogus.
  2. Klik op “Aan offerte toevoegen“, het product wordt aan de offerte-aanvraag toegevoegd.
  3. Selecteer extra producten uit de catalogus en voeg deze op dezelfde manier toe aan uw offerte-aanvraag. U kunt zo veel producten als u wilt aan de aanvraag toevoegen.
  4. Klik op “Offerte aanvragen” in het hoofdmenu. U komt dan op de pagina om de aanvraag te doen. De door u gekozen artikelen staan direct in beeld, zodat u de offerte-aanvraag kunt controleren.
  5. Om u te kunnen bereiken vragen we uw contactgegevens. Vul alstublieft (minimaal) een e-mailadres en telefoonnummer in. Dit om de bestelling aan u te kunnen bevestigen. En wanneer er vragen of opmerkingen van onze kant zijn, kunnen we u bereiken.
  6. Verstuur de offerte-aanvraag met de knop onderaan het formulier. Wij ontvangen uw aanvraag direct.

We proberen na ontvangst van uw offerte-aanvraag zo snel mogelijk contact op te nemen. Dit doen we bij voorkeur telefonisch. Bent u op bepaalde tijden (on)bereikbaar, geef dat dan aan in het opmerkingen-veld.